010-3302000

Flyttstädsbyrån

Flyttstädning med Flyttstädsbyrån

 

Skall du flytta? Letar du efter en professionell städfirma som ska utföra din flyttstädning? Då har du kommit rätt! Vi på Flyttstädsbyrån ser till att både du och nästa bostadsgäst blir nöjda!

En flytt innebär mycket arbete för dig och du har fullt upp med att packa ner, sedan packa upp och inte minst komma i ordning i din nya bostad. Att dessutom behöva flyttstäda är ett stressmoment i sig. Detta kan vi hjälpa dig med så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig, nämligen på din nya bostad.

 

Överlåt flyttstädningen åt oss

 

En flyttstädning är inte vilken städning som helst. Det är flera moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv en det är ett arbete som kräver mycket tid och energi från dig. Flyttstädsbyrån kan hjälpa dig med detta! Dessutom måste man tänka på att det inte är du själv som ska vara nöjd utan nästa bostadsgäst är den som har sista ordet och som kan kräva att fel åtgärdas. När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för detta. Vi sköter allt från början till slut och garanterar att resultatet blir bra.

 

Vi på Flyttstädsbyrån ser till att:

 

  • Rätt person blir nöjd med resultatet
  • Ni slipper tänka på städningen
  • Städningen alltid blir godkänd
Ni kan också fylla i vår offertförfrågan här. Eller ring oss direkt på 010-3302000

Skicka Meddelande

    Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!