010-3302000

Flyttstädsbyrån i Piteå

Flyttstädsbyrån i Piteå.

Vi på Flyttstädsbyrån i Piteå är specialiserade på just flyttstäd. Vi vet att det är mycket arbete med en flytt och man vill helst ägna sig åt det nya boendet. Då kan vi ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi har en Kvalitetsgaranti och med det menar vi att vi tar helhetsansvaret för städningen. Om de nya ägarna eller hyresgäster upptäcker fel eller brister kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta. Vårt mål är nöjda kunder.

Piteå är en kommun i Norrbottens Län.

Flyttstädsbyrån i Piteå arbetar i hela Piteå kommun samt i tätorterna Bergsviken, Rosvik, Norrfjärden, Roknäs, Hortlax, Jävre, Svartudden, Lillpite, Hemmingsmark, Sjulsmark, Svensbyn, Böle, Blåsmark och Kopparnäs.

Vi flyttstädar även i alla småorter inom Piteås kommun som i t.ex. Arnemark, Edet, Fagerudden, Grundvik, Holmträsk, Långskatan, Maran och Skatan, Nybyn, Pålberget, Tallbacken, Vitsand, Övermarken och Munksund för att nämna några.

När det gäller flyttstädning i Piteå så tveka inte att kontakta oss för frågor eller offertsvar. Vi svarar på offerter inom 24 timmar och du får även ett städschema så du kan se vad som ingår i flyttstädningen.

Ring oss gärna på 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!