010-3302000

Flyttstädsbyrån i Österåker

Flyttstädsbyrån i Österåker.

Vi på Flyttstädsbyrån i Österåker är specialiserade på just flyttstäd. Vi vet att det är mycket arbete med en flytt och man vill helst ägna sig åt det nya boendet. Då kan vi ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi har en Kvalitetsgaranti och med det menar vi att vi tar helhetsansvaret för städningen. Om de nya ägarna eller hyresgäster upptäcker fel eller brister kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta. Vårt mål är nöjda kunder.

Österåker är en kommun i Stockholms Län där Åkersberga är centralort och flera störra öar i Stockholms norr skärgård ingår.

Flyttstädsbyrån i Österåker arbetar i hela Österåkers kommun där orter som exempelvis Bammarboda, Linanäsoch Laggarsvik, Nyhagen och Översättra, Nolsjö, Rydbo, Solberga, Spånlöt, Stava, Svinninge, Täljö och Åkersberga med fler ingår men även alla småorter inom kommunen.

När det gäller flyttstädning i Österåkers kommun så tveka inte att kontakta oss för frågor eller offertsvar. Vi svarar på offerter inom 24 timmar och du får även ett städschema så du kan se vad som ingår i flyttstädningen.

Ring oss gärna på 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!