010-3302000

Flyttstädsbyrån i Norrtälje

Flyttstädsbyrån i Norrtälje.

Vi på Flyttstädsbyrån i Norrtälje är specialiserade på just flyttstäd. Vi vet att det är mycket arbete med en flytt och man vill helst ägna sig åt det nya boendet. Då kan vi ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi har en Kvalitetsgaranti och med det menar vi att vi tar helhetsansvaret för städningen. Om de nya ägarna eller hyresgäster upptäcker fel eller brister kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta. Vårt mål är nöjda kunder.

Flyttstädsbyrån i Norrtälje arbetar i hela Norrtälje kommun. Norrtälje är en kommun i Stockholms Län.

Inom kommunen finns ett flertal tätorter som t.ex. Rimbo, Hallstavik, Älmsta, Hästängen, Edsbro, Bergshamra, Gräddö, Svanberga, Rånäs, Grisslehamn, Spillersboda, Herräng, Södersvik, Sättra, Riala, Skebobruk, Söderby-Karl, Blidö,Nysättra, Finsta och Östhamra.

Småorter inom kommunen är t.ex. Asplund, Backa och Björknäs, Björnö och Björknäs, Drottningdal och Näs, Edebo, Ekebyholm, Flemmingsberg och Västra Eka, Furusund, Gåsvik, Husby, Hysingsvik, Kaggeboda, Källsmora, Köpmanholm, Rådmanby, Svensboda, Söderbybacken, Utveda, Vreta och Ösby.

Inom kommunen finns öarna Blidö, Singö, Tomta, Väddö, Vätö och Yxlan.

När det gäller flyttstädning i Norrtälje så tveka inte att kontakta oss för frågor eller offertsvar. Vi svarar på offerter inom 24 timmar och du får även ett städschema så du kan se vad som ingår i flyttstädningen.

Ring oss gärna på 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!