010-3302000

Flyttstädsbyrån i Kungalv

Flyttstädsbyrån i Kungälv.

Vi på Flyttstädsbyrån i Kungälv är specialiserade på just flyttstäd. Vi vet att det är mycket arbete med en flytt och man vill helst ägna sig åt det nya boendet. Då kan vi ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi har en Kvalitetsgaranti och med det menar vi att vi tar helhetsansvaret för städningen. Om de nya ägarna eller hyresgäster upptäcker fel eller brister kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta. Vårt mål är nöjda kunder.

Flyttstädsbyrån i Kungälv arbetar i hela Kungälvs kommun. Kungälv är en kommun i Västra Götalands Län i södra delen av landskapet Bohuslän. Till Kungälvs kommun hör även tätorterna Aröd och Timmervik, Diseröd, Duvesjön, Harestad, Kareby, Kode, Kovikshamn, Kärna, Marstrand, Risby, Rishammar, Solberga, Tjuvkil och Ödsmål. Öarna Brattön, Lövön, Älgön, Martsrandsön, Koön, Instön och Klåverön hör också till Kungälvs kommun. Dessutom många småorter som t.ex. Bremnäs, Dössebacka, Flateby, Hallbjörtorp, Hammar och Kornhall, Häljeröd, Lefstad, Skårby, Ulvesund, Lökeberg, Rörtången och Ytterby,

När det gäller flyttstädning i Kungälv så tveka inte att kontakta oss för frågor eller offertsvar. Vi svarar på offerter inom 24 timmar och du får även ett städschema så du kan se vad som ingår i flyttstädningen.

Ring oss gärna på 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!