010-3302000

Flyttstädsbyrån i Kramfors

Flyttstädsbyrån i Kramfors.

Vi på Flyttstädsbyrån i Kramfors är specialiserade på just flyttstäd. Vi vet att det är mycket arbete med en flytt och man vill helst ägna sig åt det nya boendet. Då kan vi ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi har en Kvalitetsgaranti och med det menar vi att vi tar helhetsansvaret för städningen. Om de nya ägarna eller hyresgäster upptäcker fel eller brister kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta. Vårt mål är nöjda kunder.

Flyttstädsbyrån i Kramfors arbetar i hela Kramfors kommun. Kramfors är en kommun i Västernorrlands Län. Till Kramfors kommun hör även tätorterna Bollstabruk, Nyland, Ullånger, Docksta, Lunde, Lugnvik,Klockestrand, Sandslån, Nordingrå, Mjällom och Herrskog.

Det finns många mindre orter inom Kramfors kommun där vi också arbetar t.ex. Berg, Hornön, Häggvik, Kyrkdal, Köja och Nyhamn, Lo och Fröksmon, Prästmon, Sprängsviken och Strinne för att nämna några.

När det gäller flyttstädning i Kramfors så tveka inte att kontakta oss för frågor eller offertsvar. Vi svarar på offerter inom 24 timmar och du får även ett städschema så du kan se vad som ingår i flyttstädningen.

Ring oss gärna på 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!