010-3302000

Flyttstädsbyrån i Kiruna

Flyttstädsbyrån i Kiruna.

Vi på Flyttstädsbyrån i Kiruna är specialiserade på just flyttstäd. Vi vet att det är mycket arbete med en flytt och man vill helst ägna sig åt det nya boendet. Då kan vi ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi har en Kvalitetsgaranti och med det menar vi att vi tar helhetsansvaret för städningen. Om de nya ägarna eller hyresgäster upptäcker fel eller brister kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta. Vårt mål är nöjda kunder.

Flyttstädsbyrån i Kiruna arbetar i hela Kirunas kommun. Kiruna är en kommun i Norrbottens Län. Till Kirunas kommun hör även tätorterna Jukkasjärvi, Karesuando, Kuyyainen, Svappavaara, Tuolluvaara och Vittangi. Det finns många mindre orter inom Kirunas kommun där vi också arbetar t.ex. Abislo, Idivuoma, Kauppinen, Kurravaara, Lainio, Laxforsen, Masugnsbyn, Övre Soppero, Björkliden Kaalasjärvi, Kuoksu, Lannavaara, Maunu, Merasjärvi, Naimakka, Parakka, Rensjön, Riksgränsen för att nämna några.

När det gäller flyttstädning i Kiruna så tveka inte att kontakta oss för frågor eller offertsvar. Vi svarar på offerter inom 24 timmar och du får även ett städschema så du kan se vad som ingår i flyttstädningen.

Ring oss gärna på 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!