010-3302000

Flyttstädsbyrån i Hässleholm

Flyttstädsbyrån i Hässleholm.

Vi på Flyttstädsbyrån i Hässleholm är specialiserade på just flyttstäd. Vi vet att det är mycket arbete med en flytt och man vill helst ägna sig åt det nya boendet. Då kan vi ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi har en Kvalitetsgaranti och med det menar vi att vi tar helhetsansvaret för städningen. Om de nya ägarna eller hyresgäster upptäcker fel eller brister kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta. Vårt mål är nöjda kunder.

Flyttstädsbyrån i Hässleholm arbetar i hela Hässleholms kommun. Hässleholm är en kommun i Skåne Län. Till Hässleholms kommun hör även tätorterna Tyringe, Vinslöv, Bjärnum, Sösdala, Vittsjö, Hästveda, Sjörröd, Tormestorp, Stoby, Finja, Vankiva, Ballingslöv, Emmaljunga, Mala, Hörja och Röke. Det finns många mindre orter där vi också arbetar t.ex. Attarp, Björkedal, Häglinge, Lillaskog, Norra Sandby, Verum och Västra Torup.

När det gäller flyttstädning i Hässleholm så tveka inte att kontakta oss för frågor eller offertsvar. Vi svarar på offerter inom 24 timmar och du får även ett städschema så du kan se vad som ingår i flyttstädningen.

Ring oss gärna på 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!