010-3302000

Flyttstädsbyrån i Gotland

Flyttstädsbyrån på Gotland.

Vi på Flyttstädsbyrån på Gotland är specialiserade på just flyttstäd. Vi vet att det är mycket arbete med en flytt och man vill helst ägna sig åt det nya boendet. Då kan vi ta hand om flyttstädningen åt dig. Vi har en Kvalitetsgaranti och med det menar vi att vi tar helhetsansvaret för städningen. Om de nya ägarna eller hyresgäster upptäcker fel eller brister kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar detta. Vårt mål är nöjda kunder.

Flyttstädsbyrån på Gotland arbetar över hela Gotland. Gotland är både kommun och ett landskap med Visby som enda stad på ön. Detta innebär att vi städar över hela Gotland så väl i Visby som i de mindre orterna på ön som Hemse, Vibble, Klintehamn, Roma, Slite, Tofta, Österby, Lärbro, Västerhejde, Burgsvik, Stånga och Tingstäde för att nämna några. Flyttstädning på Gotland innefattar även de öar som hör till som, t.ex. Fårö, Stora och Lilla Karlsö och Gotska Sandön.

När det gäller flyttstädning på Gotland så tveka inte att kontakta oss för frågor eller offertsvar. Vi svarar på offerter inom 24 timmar och du får även ett städschema så du kan se vad som ingår i flyttstädningen.

Ring oss gärna på 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!