010-3302000

Flyttstädsbyrån i Boden

Flyttstädsbyrån i Boden

Vi på Flyttstädsbyrån i Boden utför professionell städning med professionell personal.

Vi vet också att det är väldigt mycket att tänka på innan, under och efter en flytt. Då kan de vara skönt att inte tänka på städningen efter flytten.

Det är då ni anlitar oss som utför ett noggrant, professionellt flyttstäd. Så kan ni bara ägna er helt åt ert nya boende.

Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du o de nya hyresgästerna/ägarna blir nöjda. Därför erbjuder vi nu också vår kvalitetsgaranti till alla våra kunder. Och denna garanti innebär att vi tar på oss hela ansvaret för att din flyttstädningen ska bli fullständigt godkänd. Om det skulle inträffa några fel/brister, kontaktar kunden oss direkt. Då kommer vi naturligtvis tillbaka o åtgärdar de som inte kunden var nöjd med.

Bodens Kommun är en Kommun i Norrbottens Län.

Det finns även ett flertal större orter som ingår i Bodens Kommun. Vi flyttstädar på alla orter inom Kommunen.

Några orter är: Boden, Sävast, Södra Bredåker, Trångforsen och Unbyn.

Det finns också några mindre orter, t.ex. Brännberg, Degerbäcken, Gunnarsbyn, Maran, Norra Bredåker, Svartbjörnsbyn, Sörbyn och Övre Svartlå.

Kontakta oss om du har frågor, vill ha gratis offertförslag eller annat du funderar över.

Fyller du i våran offertförfrågan så får du svar inom 24 timmar, dessutom får du med ett städschema som visar vad som ingår i städningen.

Numret du når oss på är: 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!