010-3302000

Flyttstädsbyrån i Alingsås

Flyttstäd i Alingås

Vi på Flyttstädsbyrån i Ale erbjuder professionell flyttstäd eftersom vi vet att en flytt innebär mycket arbete och alla vill ju i den här perioden fokusera på sitt nya boende. Anlitar du oss för flyttstädning i Ale, kan du helt och hållet ägna dig åt det nya boendet och överlämna det gamla åt oss. Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du och de nya hyresgästerna/ägarna blir nöjda. Där av erbjuder vi också alla våra kunder vår Kvalitetsgaranti.

Med Kvalitetsgaranti tar vi på oss hela ansvaret för din flyttstädning och garanterar perfekt resultat. Om dom nya ägarna eller hyresvärden inte skulle vara nöjda med resultatet, kontaktar dom oss direkt. Vi kommer då tillbaka och åtgärdar de fel och brister som de inte är nöjda med.

Kontakta oss gärna om ni har några frågor, vill ha en gratis offertförslag eller något annat.

Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt !

Fyller du i vår offerförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och du får också med ett städschema på vad som ingår i vår städning.

Ale kommun ingår i Storgöteborg där Alafors är centralort. Det är ett flertal större orter som ingår i Kommunen. Vi flyttstädar på alla orter inom Ale. Exempel på orter som ingår i Ale är Alafors, Nödinge, Nol, Surte, Bohus, Älvängen, Skepplanda, Alvhem samt Lödöse. Det finns även en del mindre orter som t.ex. Ryd, Sannum, Skönningared, Svenstorp, Hult, Starrkärr, Kilanda och Kollanda.

Du når oss på tel.nr. 010-3302000

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!